Een speeltoestel met glijbaan en schommel: ideaal voor de grote tuin

Je wilt voor je kinderen een plek creëren waar ze zonder problemen kunnen spelen met hun vriendjes en vriendinnetjes. Dat kan met een speeltoestel met glijbaan en schommel. Lekker actief bezig zijn in de buitenlucht en gewoon heel veel plezier hebben. Er is een groot aanbod aan speeltoestellen te vinden en je vindt altijd wel iets geschikts voor jouw tuin.

Pak groots uit met een speeltoestel glijbaan en schommel

Ben je in het bezit van een grote tuin dan kun je groots uitpakken en allerlei soorten speeltoestellen plaatsen, als je dat natuurlijk wilt. Kies daarom geen gewone simpel houten speeltoestel, maar een speeltoestel met een glijbaan en schommel. Om het speeltoestel nog completere te maken kun je er bijvoorbeeld ook een klimwand, zandbak, ringen, touwladder, hang en andere platforms aan toevoegen. Of wat te denken van leuke accessoires zoals een racestuur, telescoop, telefoon en klimtouw? Let er wel op dat zo’n groot speeltoestel al snel 5 x 5 meter kan innemen in je tuin. Weet dus waar je aan begint. Een groot voordeel van zo’n groot speeltoestel is dat je kinderen er maar niet uitgespeeld mee raken. Gegarandeerd uren speelplezier en ideaal om te gebruiken in de zomer.

Speeltoestel in elkaar zetten met een bouwpakket?

Veel mensen zijn niet zo creatief om een heel speeltoestel zelf in elkaar te zetten. Weet je van jezelf dat je wel handig bent met een gebruiksaanwijzing dan zijn er genoeg mogelijkheden. Er is van alles verkrijgbaar zoals XXL bouwpakketten, maar ook bouwpakketten van kleiner formaat. Eén van de voordelen van deze pakketten is dat de lengte als op maat is afgezaagd. Daarnaast zitten alle accessoires erbij en zelfs de schroeven zijn meegeleverd. Eenmaal je bouwpakket binnen en je kunt lekker aan de slag.

Niet teveel geld uitgeven aan je bouwpakket?

Bouwpakketten kunnen best duur zijn, maar daar is een trucje op te verzinnen. Koop bijvoorbeeld een bouwpakket van een kleiner speeltoestel welke je in de toekomst kunt uitbreiden met allerlei extra accessoires. Zo bespaar je om de lange termijn veel geld en kun je bijvoorbeeld een extra schommel of glijbaan voor een verjaardag cadeau geven.

Aanbevolen artikelen